FAQ

Är du nyfiken på hur man blir kund eller hur Sajnat fungerar? Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna.

Kom igång

Vi tror att de som vill signera avtal inte är intresserade av att betala för tjänster som inte används. Vill man ha videomeddelande, säljrum och ”hubbar” så är vi inte rätt val. Vill man däremot ha en tjänst som är gjord för dig som vill signera på ett enkelt sätt, då ska man välja Sajnat.

Antingen med e-ID (BankID) eller utan.

Utan e-ID verifierar med hjälp av mottagarens e-post.

Så säkert som det kan bli!

All data som skickas mellan användaren och våra servrar är krypterade SHA-256 med RSA-kryptering, och känslig data såsom personuppgifter krypteras med hjälp av OpenSSL med AES-256-CBC-algoritmen.

Tekniskt? Ganska!
Säkert? Javisst!

Och dokumenten? De förseglas, tidsstämplas och arkiveras för långstidslagring i enlighet med PAdES-standarden med ett av EU godkänt certifikat. Så även gällande det kan du sitta lugnt i båten.

Absolut! Precis lika bindande som en traditionell signering på ett papper eller ett muntligt avtal. Men nu är det lättare att få både signerat och arkiverat!

Och är du nyfiken på det finstilta så förseglas och tidsstämplas varje signerat dokument i enlighet med PAdES-standarden med ett av EU godkänt certifikat.

Detta innebär att ändringar i dokumentet kan upptäckas väldigt enkelt, att du oberoende av Sajnat kan validera dokumentets äkthet och att dokumentet är aktiverat för långtidsarkivering. Så ingen fara på taket! Dokumenten är giltiga även i framtiden och du kan enkelt öppna dokumentet i en pdf-läsare såsom Adobe Acrobat för att säkerställa informationen. Eller använda vår egna validator här.

Skapa ett konto här och kika på videon nedan för att se hur man skickar sitt första avtal. 

Pris

Enkelt!

99:- i månaden om man betalar för ett helt år.
Vill man hellre betala månadsvis, då kostar det 149:- i månaden.

Enkelt! 1 användare ingår i abonnemanget. Därefter 99:- per användare.

BankID kostar 5:- per signatur om du använder fler signeringar än det som ingår i ditt abonnemang. Det innebär att om du och ytterligare en person signerar så kostar det 10:-

Avtal

PDF och Worddokument.
För att vara säker på att avtalet ser ut exakt likadant överallt så rekommenderar vi alltid PDF.

Såklart!

Ladda upp avtalet här så får du svar direkt om något har ändrats sedan det signerades.

Givetvis! Det är en viktig funktion vid t.ex. bokslut där revisorn ska signera sist av alla. Titta på den här videon för att se hur enkelt det är.